OŽENIO SE HEBRANGOV SIN

Poznati djed veseli se još jednom unuku

Poznati političar iz prvog braka ima dvoje djece, kćer Ivanu i sina Darka. Nakon crkvenog vjenčanja koje je uveličalo oko pedesetak uzvanika nije bilo svadbene večere
 Davor Krajač/Cropix

ZAGREB - Darko Hebrang, 34-godišnji sin hrvatskog političara i saborskog zastupnika Andrije Hebranga , oženio je preksinoć svoju djevojku, mladu pravnicu Goranu Vlaić, s kojom očekuje prinovu. Sretni je par bračne zavjete, uz kumove Stjepka i Ivanu, izmijenio u župi Blažene Djevice Marije Majke Božje u zagrebačkom naselju Remetinečki Gaj, a na vjenčanju se okupila tek uža obitelj, rodbina i prijatelji.

Nakon crkvenog vjenčanja, mladenci nisu upriličili svadbeno slavlje niti večeru, već su se kratko zadržali s uzvanicima ispred crkve, a potom su se svi uputili kućama. Mladenka je “sudbonosno da” izgovorila odjevena u jednostavnu zlatnu vjenčanicu, dok je Darko nosio luksuzno crno odijelo, bijelu košulju i svjetlu kravatu.

Andrija Hebrang, kojemu je sin Darko, kao i kćer Ivana, inače supruga poznatog glumca Gorana Grgića, dijete iz prvog braka, na vjenčanje je došao u društvu supruge Danijele. Novopečena supruga i buduća majka Gorana diplomirana je pravnica, dok je Darko projekt menadžer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 14:05