SMATRA TO NEPRAVDOM

PROČITANA OPORUKA POKOJNE CURE MICKA JAGGERA Njezina sestra ljutita, planira osporiti sve da dobije milijune

 Gary Boas

Posljednja oporuka L'Wren Scott, pokojne djevojke Micka Jaggera koja je u srijedu sahranjena u Los Angelesu, otkrivena je najbližim članovima obitelji.

L'Wren je sve što je imala ostavila svom puno bogatijem dugogodišnjem partneru Micku Jaggeru.

'Poklanjam sav oj nakit, odjeću, namještaj, automobile i ostale privatne stvari koje imam Michaelu Phillipu Jaggeru. Također, svu svoju nepokretnu imovinu ostavljam njemu', stoji u oporuci preminule dizajnerice.

L'Wren Scott imala je sestru i brata koji su bili posvojeni baš kao i ona te s kojima je odrasla. Međutim, nitko osim njezinog brata nije došao iz rodnog Utaha u Los Angeles na sprovod.

Njezina ljutita sestra Jan, koja je prije nekoliko dana izjavila da je L'Wren bila ljubomorna na nju, iako se nisu vidjele godinama, zato jer je imala muža i djecu, sad je ljutita zbog toga jer je sprovod održan u Los Angelesu, a ne u Utahu i jer je L'Wren sve ostavila Micku.

'Mick Jagger napravio je medijski cirkus od sprovoda L'Wren. Svi pričaju o tome kako se Mick osjeća, kako je on i kako se nosi sa svime, a nitko od obitelji nije bio na sprovodu. Ona treba ostati zapamćena kao cijenjena dizajnerica i stilistica, a ne kao cura Micka Jaggera. Osim toga, trebala je biti sahranjena u Utahu gdje joj je obitelj, a ne u Los Angelesu gdje će uvijek biti sama', tvrdi sestra te dodaje kako će tražiti osporavanje oporuke koju je njezina sestra davno napisala i potpisala pri zdravoj pameti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:59