RAZDVOJIO IH 'EVERGREEN'

Vesna Pisarović: Ozrenu ne smeta što sam rijetko kod kuće

Odlučili smo živjeti u Berlinu jer tamo vlada sjajna atmosfera
Split, 020808.Na splitskoj Rivi, Vesna Pisarovic i jazz trio, odrzali su koncert pred stranim turistima i domacinima.Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babić / CROPIX

ZAGREB - Vesna Pisarović od sljedećeg će tjedna vikendima boraviti u Hrvatskoj, a radnim će danima biti u Berlinu, gradu u kojem pjevačica živi zajedno sa svojim suprugom Ozrenom, sinom političara Milorada Pupovca.

- Može se kazati da ću najveći dio vremena provoditi na putu. Od petka do nedjelje bit ću u Zagrebu, a ostatak tjedna doma u Njemačkoj. Ali, ja sam zahvaljujući poslu navikla na takav način života. Prigovara li mi suprug zbog čestih izbivanja od kuće? Ne, ni najmanje. On je moja velika podrška i imam njegovo potpuno razumijevanje - kaže pjevačica, koju ćemo slijedećih tjedana moći gledati u HTV-ovom showu “Evergreen”.

Interesantno je to

- Veseli me taj angažman, tim više što su većinu skladbi koje pjevam u originalu izvodili muški izvođači, pa mi je interesantno interpretirati njihove pjesme. Večeras tako pjevam skladbu “Totalno drukčiji od drugih” grupe Vještice, ali i “Oluju” Josipe Lisac - otkriva Vesna, koja se posljednjih godina glazbeno usavršavala u inozemstvu. Upravo se tijekom školovanja u Den Haagu zbližila s Ozrenom Pupovcem, filozofom po struci, koji ju je, kako je kazala, osvojio šarmom i inteligencijom.

Centar glazbe i umjetnosti

Mladi par, koji je u brak stupio prošle godine, odlučio se skrasiti u Berlinu.

- Berlin je centar glazbe i umjetnosti, tamo je sjajna atmosfera. U tom sam gradu prvi put bila prije pet godina i odmah shvatila da bih baš tamo voljela živjeti - prisjeća se Vesna koja danas živi u istočnom dijelu grada, nedaleko od nekadašnjeg zida. Njoj samoj udaja nije ništa promijenila u životu.

- Ozren i ja jedno smo drugom i pred svjedocima službeno kazali 'da' i nastavili živjeti kao i dotad. Živimo poput svih mladih parova koji se vole i međusobno razumiju i poštuju. Nema tu nikakve misterije, a ja o svom privatnom životu ne volim previše pričati za novine - kaže 31-godišnja Slavonka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:47