UROŠ KAMEN SPOTICANJA

VIDEO: NAŠE STARLETE SUKOBILE SE U SRPSKOM SHOWU 'Što ćemo opet ponavljati ono da je Hrvatica Hrvatici najgori neprijatelj'

Ava se s Urošem seksala prije dvije godine, a Slađa je bliska s njim u Parovima
 Screenshot: YouTube

Ava Karabatić nedavno je ušla u srpski show Parovi. Tamo ju je dočekao bivši ljubavnik Uroš Ćertić, ali i žestoka suparnica Slađana Petrušić koja je s njim vrlo bliska posljednjih dana.

Ava se s Urošem seksala prije dvije godine i to prvi dan boravka u Big Brother kući. Kasnije je on rekao da su sve simulirali. Sad tvrde da su samo dobri prijatelji.

Slađa se pak prije ulaska u ovogodišnji show slikala u zagrljaju lidera Živog zida Ivana Pernara, ali je se on brzo odrekao nakon što se u emisiji rukovala s ratnim zločincem Vojislavom Šešeljom.

Utjehu je pronašla u ljubovanju s Urošem. U napadu ljubomore splitskoj starleti je rekla da joj se svi u Hrvatskoj smiju i misle da je glupa, a ona joj nije ostala dužna.

- Ava dobija naslovnicu, a ne Slađa. Za tebe ne znaju tko si... Zar nije zemljanka za zemljanku kako se kaže? Što ćemo opet ponavljati ono da je Hrvatica Hrvatici najgori neprijatelj, odgovorila joj je Ava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 14:32