PRVI TRENING

FOTO: POČELA OPERACIJA BRAZIL U Sigetu šest igrača i šest trenera, misterij oko Strinića

Strinić je spreman na sve kako bi brzo sanirao ozljedu, no pitanje je koliko ga Kovač želi čekati...
 Ronald Gorsic / CROPIX

Treningom na stadionu u Sigetu reprezentacija Hrvatske i službeno je počela s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

Izbornik Niko Kovač na prvom je okupljanju imao tek šestoricu igrača za koje se brinuo isti broj trenera. Nikica Jelavić, Ivica Olić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Dejan Lovren te Oliver Zelenika odradili su lagani trening praćeni bučnom podrškom djece iz obližnjeg vrtića koji su u kockastim dresovima napravili lijep dekor na stadionu u Sigetu!

Ostatak reprezentativaca trebao se izborniku Kovaču odazvati u večernjim satima srijede, odnosno dan kasnije kada će se kompletirati lista putnika u Austriju. Gorući problem, onaj sa ozlijedom Ivana Strinića i dalje je enigma.

- Strinić je bio na pregledima. Idućih dana će biti u procesu rehabilitacije pa ćemo nakon toga imati konkretnije informacije o njegovom stanju- prenio je stav liječničke službe glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak. Saznajemo kako Strinić nije klonuo duhom i da je spreman sve kako bi u najkraćem roku sanirao ozljedu i stavio se na raspolaganje izborniku, no pitanje je koliko ga je Niko Kovač spreman čekati.

Reprezentacija će u četvrtak odraditi još jedan trening u Maksimiru, a dan kasnije u 14 sati je polazak u Austriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:36