LUKSUZ U MAKSIMIRU

FOTO: POGLEDAJTE DINAMOV HOTEL 'Igrači više neće moći bježati u kafić ili kladionicu...'

U prizemlju uređeno predvorje, s bilijarskim stolom i priborom za PlayStation, soba za sastanke
 Nenad Dugi / CROPIX

Luksuznih 18 soba sa 36 kreveta te jedan "trenerski" apartman na prvome katu. U prizemlju uređeno predvorje, s bilijarskim stolom i priborom za PlayStation, soba za sastanke... Dinamova prva momčad dobila je svoje radno mjesto, nešto što su prizivali svi treneri Modrih od pamtivijeka do danas.

- Igrači premalo vremena provode na stadionu. Trening, pa kući. Ili u kafić, kladionicu, tko zna kamo. Tako ne žive profesionalci - znali su govoriti Dinamovi treneri.

Sad je i ta stavka ispunjena, jedino sad štekaju rezultati i igre. Uvjeti koje igrači imaju na stadionu definitivno su miljama ispred izvedbi igrača na travnjaku. Ali ako je hotel bio jedan od uvjeta...

- Ovo je još jedna faza uređenja stadiona, novih 4.400 kvadrata, hotel na razini pet zvjezdica. Nije to samo za ove igrače, to ostaje u nasljeđe generacijama koje dolaze. Ukupno smo u posljednje tri godine uložili 85 milijuna kuna klupskog novca u stadion, koji više nije ruglo, već ljepotica. Još nedostaje krov nad tribinama i on bi bio među najljepšima u Europi. Ovo je još jedan Dinamov pozitivan pomak - pričao je Zdravko Mamić, a oko hotela, koji je po trofejnoj generaciji 1967. dobio ime '67, stvorila se velika gužva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:43