PROBLEMI NAKON KUPA

Tonel sigurno propušta Istru i Ajax, Vrsaljko i Calello pod velikim upitnikom!

Puni trening odradili su Badelj i Šimunić. Čini se da ćemo u Puli nakon dugo vremena imati veznu liniju Sammir - Badelj - Kovačić - nada se Kruno Jurčić
 Drago Sopta/Cropix

Jurčić je puno rotirao protiv HAŠKA-a na Peščenici, ali Tonela nije htio poštedjeti ni pod razno. Iako je na klupi imao, primjerice, Barbarića, zdravog i gladnog minutaže... Takav stav na kraju se Jurčiću obio o glavu jer će Dinamo u Amsterdamu tražiti prve bodove u Ligi prvaka bez Tonela u srcu obrane.

- Nema rupture, ali zadnja loža se istegnula. Mislim da će pauza biti tjedan dana - otkrio je stanje braniča s najviše nastupa u ovoj sezoni.

Za Vrsaljka ipak ima neke šanse.

- Pričekajmo magnetsku rezonancu pa ćemo više znati - rekao je Jurčić koji u Puli neće moći računati ni na Calella. - Možda se vrati za Ajax - nada se trener Dinama. Kako bilo, ima i dobrih vijesti iz klupske ambulante.

- Puni trening odradili su Badelj i Šimunić. Čini se da ćemo u Puli nakon dugo vremena imati veznu liniju Sammir - Badelj - Kovačić - nada se Jurčić kojega smo pitali o dvojbi između vratnica nacionalne vrste. Naravno, pod uvjetom da se Stipe Pletikosa ne oporavi.

No, dok je Balakov dao vjetar u leđa Subašiću, Jurčiću nije palo na pamet da se zauzme za Kelavu.

- Ta me tema uopće ne interesira - jasan je Jurčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 17:31