POLJUDSKI PESIMIZAM

'U SUPERKUPU MOŽEMO IZNENADITI MODRE, ALI U PRVENSTVU NEMAMO IZGLEDA' Igor Tudor priznao

 Josko Ponos / CROPIX

- Igra se jedna utakmice, pa naše šanse za osvajanje Superkupa rastu. No idemo pokušati iznenaditi Dinamo, ni noge ni glava i jednima i drugima nisu na sto posto - najavio je trener Hajduka Igor Tudor uoči sutrašnje utakmice na Maksimiru, no i upozorio kako je hendikep što se igra samo jedna utakmice, eventualno kada bi se odigravala na neutralnom terenu. Nije htio otkriti sastav za prvu ovosezonsku utakmicu.

Očekuje da se rezultati priprema vide već na prvim utakmicama, no i 'spustio loptu' s očekivanjima.

- Prvenstvo će biti jako interesantno, ali ne što se tiče borbe za prvaka. I laik može reći da će to biti borba u jednom smjeru. Split i Rijeka napravili su velik iskorak, mi smo tu možda pinkicu iza, ali ćemo skupo prodati svoju kožu. Svaku ekipu ćemo natjerati da 'iskrvari', da se ekipa koja nama hoće uzeti bod dobro pomući.

Hajduk je promovirao i nove Macron dresove, a potom i objavio kako su našli sponzora za centralno mjesto na grudima, tvrtku Tommy s kojom su potpisali ugovor od 6. srpnja do 15. rujna, dakle od sutrašnjeg Dinama u Superkupu do derbija s Dinamom u prvenstvu. Tommy na grudima vrijedi cca. 200 tisuća kuna za ova dva mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:35