SLAVILI SA 2-1

VIDEO: Hajduk dobio Young Boys, lidera Švicarske

 Joško Ponoš / Cropix

SPLIT - Golovima Ibričića i Čopa, Hajduk je pobijedio švicarski Young Boys s 2-1 u trećoj utakmici na pripremama u Španjolskoj.

Švicarci su označeni kao najjači protivnik u dosadašnjem dijelu priprema, a trener “bijelih” Edoardo Reja dao im je zasluženu pozornost pa je izveo ponajbolji sastav s kojim trenutačno raspolaže.

Od prve minute zaigrao je povratnik Marin Ljubičić, umjesto Andrića, a uz ofenzivne veznjake Tomasova i An. Sharbinija napadački tandem činili su Ibričić i Ahmad Sharbini. No gol iz igre zabio je Duje Čop...

Klub iz Berna, inače lider švicarske lige, došao je u vodstvo u 26. minuti golom Ragazzonija iz penala. Uzvratio je Hajduk istom mjerom tri minuta kasnije kada je Ibričić u svom stilu, lobom, izveo kazneni udarac s 11 metara nakon što je srušen Anas Sharbini. U nastavku se igralo po teškoj kaljuži, Reja je osvježio momčad s poletarcima iz pričuve, a pobjednički gol pao je u 80. minuti kada je nakon centaršuta Rubila iz blizine poentira Čop... Loša vijest je ozljeda gležnja Tičinovića.

Hajduk – Young Boys 2-1

Strijelci: Ibričić 29-11m, Čop 80. – Ragazzoni 26.

Hajduk: Subašić – Oremuš (od 61. Rubil), J.Buljat (od 61. Jonjić), Maloča (od 61. Pandža), Strinić (od 61. Jozinović) – Tomasov (od 61. Vukušić), Skoko (od 61. Andrić), M.Ljubičić (od 61. Cernat), An.Sharbini (od 61. Tičinović, od 89. Novak) – Ibričić (od 61. Čop), Ah. Sharbini (od 61. Lendrić, od 82. Zulim).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 22:35