SRAMOTA NA OTOKU

VIDEO: HULIGANI OPET HARAJU VELIKOM BRITANIJOM Pogledajte kako je navijač Newcastlea udario - konja!

Prema izvještajima lokalnih medija Newcastleovi su navijači bacili baklju na Sunderlandove pristaše, dok je autobus koji je prevozio gostujuće nogometaše također pozdravljen krajnje negostoljubivo

U dva dana došlo je do dvaju navijačkih nereda u Engleskoj. Posljednji incident izazvali su Newcastleovi navijači sukobivši se s policijom nakon regionalnog premierligaškog derbija protiv Sunderlanda...

Problemi su započeli u centru Newcastlea poslijepodne. Prema izvještajima lokalnih medija Newcastleovi su navijači bacili baklju na Sunderlandove pristaše, dok je autobus koji je prevozio gostujuće nogometaše također pozdravljen krajnje negostoljubivo. Poslije je došloi do sukoba s policijom, a kamere su zabilježile kako je jedan huligan udario - konja!

Ogled Newcastlea i Sunderlanda popularni je "Tyne-Wear derbi, a Sunderlandu je ostvarena 3-0 pobjeda bila prva na St. James' Parku nakon 2000. i najveća nad "svrakama" nakon 1966. godine.

Navijači sukobi u Newcastleu dolaze samo dan nakon što su se navijači drugoligaša Milwalla međusobno sukobili nakon 2-0 poraza od Wigana u polufinalu FA Cupa na Wembleyju. Prema policijskim izvješćima, nakon tog je sukoba uhićeno 11 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:45