VN KINE

VN KINE: Alonso najbrži na prvom treningu, Hamilton na drugom

 getty images

Dovršen je i drugi trening na Velikoj nagradi Kine, a na njemu je najbrži bio Lewis Hamilton dok je još jedan vrlo dobar nastup ubilježio Fernando Alonso koji se plasirao na drugu poziciju...

Na prvom treningu , na kojem je bio najbrži Alonso, Hamilton je imao problema s bolidom, međutim momčad ih je uspjela riješiti u kratkom roku i već drugi trening bio je puno bolji za njegov Mercedes.

Hamilton je ostvario 141 tisućinku bolje vrijeme od Alonsa dok je njegov momčadski kolega Nico Rosberg završio na trećoj poziciji potvrdivši još jednom kako je Mercedes u ovom trenutku najbolja momčad u Svjetskom prvenstvu.

Ponovno je dobar bio i Daniel Ricciardo u Red Bullu, a Sebastian Vettel ostvario je napredak u odnosu na prvi trening i stigao je među pet najboljih.

Dosta problema tijekom prvog treninga imao je Kimi Räikkönen koji ponovno nije bio zadovoljan kako se ponaša njegov Ferrari na stazi i većinu vremena proveo je u garaži, no tijekom drugog treninga uspio je ostvariti vrijeme i plasirati se na sedmu poziciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:13