VIDEO

Mačići u igri usred veterinarske ambulante: ‘Ljubav ne poznaje granice‘

Malene čupavice pokazale su svima da je u nevolji zapravo najvažnije uza se imati nekoga zbog koga nam je muka barem malo manja

Mačke u igri
Facebook screenshot

Iz zagrebačke veterinarske ambulante Vet5 objavili su snimku koja je nastala u njihovoj ambulanti. Glavne junakinje su dvije mačke koje se nalaze na njihovoj skrbi. Nisu pojasnili što se točno dogodilo i od čega se mačke oporavljaju, samo su podijelili njihov trenutak nježnosti. Zaista, to što su odvojeni ovaj dvojac nimalo nije zasmetalo, nego ih je samo potaknulo da budu još kreativniji i snalažljiviji nego bi bili da su u istom prostoru, bez prepreka i ograničenja.

- Ljubav ne poznaje granice - naše mačiće ni rešetke ni to što su istog spola ne sprečava u tome da se vole - napisali su.

Njihova simpatična igra oduševila je one koji su vidjeli kako se ovaj dražesni duo, naizgled ne mareći za to gdje se nalazi i što im se u životima događa, odlučio zabaviti. Malene čupavice pokazale su svima da je u nevolji zapravo najvažnije uza se imati nekoga zbog koga nam je muka barem malo manja i da se pritom najvažnije moći zabaviti i barem nakratko zaboraviti na tegobu koje nas tište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 19:43