UDRUGA POBJEDE

U subotu se održava još jedan PLANTid, na kojem kuhaju volonteri poznatog azila

Osim hrane, bit će dostupni promo materijali njihove udruge, a sav prihod je namijenjen psima u skloništu
 Udruga Pobjede

U subotu 9. rujna na ekološko-održivom festivalu PLANTida, koji organizira Udruga Plantaža, svi posjetitelji će moći uživati u hranu koju će pripremiti zaposlenici i volonteri osječke udruge Pobjede, koja vodi tamošnji azil. Druženje se održava kod Školjke, u Parku kralja Držislava u Osijeku, od 17 do 22 sata.

- Mi promičemo prava svih životinja, tako da će hrana, osim što će biti začinjena s puno ljubavi, biti pripremljena i uz najvažniju stvar današnjeg vremena: suosjećanje, koje je nužno kako bismo sačuvali zdravlje naše planete Zemlje! Uživat ćete u domaćem veganskom kebabu, koji je toliko fin, da se na svim eventima udruge traži još bar jedan, i još jedan „za ponijeti" - poručili su Pobjednici,

Najavili su i da će, osim prodaje hrane, na njihovom štandu biti dostupni u promo materijali udruge. Riječ je o majicama, torbama.... Sav prihod namijenjen je njihovim četveronožnim štićenicima.

- Dođite u uvjerite se zašto, kad mi kuhamo, red za hranu bude kilometarski. Ne pretjerujemo. Dođite nešto pojesti i pomoći našim psima - poručili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 04:05