MIJAUK U NEVOLJI

Očajnički vapaj: ‘Molimo vas za pomoć, nemamo za lijekove, ove će mačke umrijeti...‘

- Ako možete odvojiti samo po jedan, dva eura, EmilkoSvilko, KalićPalić, LaLica i mi ćemo biti svim srcem zahvalni, poručili su
 Mijauk u nevolji

Iz udruženja Mijauk u nevolji, koje pomaže napuštenim dugoselskim mačkama, ali i onima koje dolaze s drugih područja, objavili su očajničku molbu, koju prenosimo u cijelosti.

- Netko se zaljubi u oči jer su zelene, netko jer su tople, netko jer vidi dubinu u njima..

Ja se zaljubim u oči koje bole jer takve oči kriju u sebi svu istinu, svu ljubav i svu patnju..

Takve oči najviše vole..

Takve oči najviše lome..

Na znam kako ispričati priču o njemu, o njima.. Ne znam kako sažeti emocije u deset rečenica i kako opisati strah koji je posljedica nemoći.

Veterinarima nismo dužni, za hranu nismo dužni ali za mace s FIP-om.. E taj dug probija sve granice i zbog tog duga Emilov život nema nastavak. Dug iznosi 8700 eura i dalje nema. Za dalje bih trebala kao pojedini prešutjeti sve, za dalje bi on trebao biti samo još jedna maca o kojoj se prestalo pričati, maca kojoj se izbrisao svaki trag..

Maca koja je nestala u moru drugih potrebitih.

Vi koji pratite moj rad duže vremena, znate da kod mene ne postoje tajne, ne prešućujem bolesti, ni smrti.. Vi ste jedini s kojima mogu a da me ne osuđujete podijeliti i radost i tugu i osmijeh i suze.

Da bi Emil dobio šansu, dug se mora drastično smanjiti. Da bi Kal nastavio liječenje, dug se mora drastično smanjiti. Da bi LaLa živjela, dug se mora drastično smanjiti.

A kako?

Mi nismo jedni od onih koji Vas traže za zemljišta, kuće, režije, uređenja.. Mi smo oni koji traže samo za njihovu hranu, veterinara i FIP. I toliko nam slabo ide da smo došli do toga da dalje nema.

I shvatit ću ako kažete ne, razumjet ću ako kažete da stavim točku na i.

Razumjet će i on, sve ću mu objasniti..

Niti ćemo mi vas osuditi što nemate i ne možete pomoći a vjerujem da ni Vi mene nećete osuditi što ću za njega pokušati moliti.

Ako možete odvojiti samo po jedan, dva eura, EmilkoSvilko, KalićPalić, LaLica i ja ćemo biti svim srcem svojim zahvalni.

Uplatiti možete na račun:

Amarela Josipović

HR9323600003245966635

PayPal:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naznaka: FIP mace - stoji u njihovoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. listopad 2024 13:14