ONLINE PRIJAVE

U Šibeniku se idući tjedan održava izložba pasa mješanaca, svi su dobrodošli

- Primamo i one bez zubi, s jednom šapicom manje, s blentavim frizurama i one koji ne znaju niti jedan trik, poručili su organizatori

Ilustracija

 Vladimir Shtanko/afp/profimedi

Online prijave za Izložbu pasa mješanaca su otvorene. Pošto može sudjelovati samo 30 čupavaca, vlasnici bi ih trebali što prije prijaviti.

- Želimo još nadodati da je izložba neformalna i zabavnog je karaktera. Primamo sve vrste mješanaca, ali i čistokrvne pse. Primamo i one bez zubi, s jednom šapicom manje, s blentavim frizurama i one koji ne znaju niti jedan trik. Ukratko, primamo sve pse jer ih sve volimo - poručili su iz udruge Šibenske šape.

Sve što vlasnici trebaju napraviti je poslati prijavu na njihov mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom Prijava za izložbu. Izložba će se održati 28. kolovoza ispred kluba Azimut, a predviđen je početak u 18:30. Za prijavljene je dolazak obavezan do 18 h radi pripreme pred samu izložbu.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, ime psa, vrstu - broj mikročipa. Također, važno je napomenuti kako svi sudionici moraju biti cijepljeni.

- Požurite s prijavom i osigurajte svom psu priliku da zablista na našoj izložbi! Vidimo se u Azimutu – s nestrpljenjem čekamo vaše prijave - poručili su iz udruge.

image

VauMijau Banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 12:24