SRETAN KRAJ

Akcija u Međimurju: Nakon četiri dana spašen mačić sa stabla, udomila ga općinska pročelnica

Bila je to rijetka intervencija sa sretnim završetkom, objavili su iz DVD Pribislavec
 DVD Pribislavec

Bila je to prava intervencija iz snova, jer je sjajno završila. Dva Petra vatrogasca, policija zbog osiguranja, autokošara i, na visini od 20 metara, jedan maleni mačić. Taj je mališa na drvu bio četiri dana i bio je iznemogao, dehidriran. Ljudi su stigli, čini se, u zadnji čas.

image
DVD Pribislavec

Bila je to rijetka intervencija sa sretnim završetkom, objavili su iz DVD Pribislavec, općine smještene nedaleko od Čakovca. Kad im je stigla dojava o mački u nevolji, vatrogasci, odnosno Petar Novak i Petar Hajdinjak, krenuli su u akciju.

- S obzirom na visinu nismo mogli pristupiti s ljestvama, već smo pozvali privatnu tvrtku sa autokošarom radi podizanja vatrogasca i skidanje mačića na siguran način. Oni su nam pomogli. Srca su nam ispunjena dobrim dijelom,sve zbog jedne male bespomoćne duše - objavili su vatrogasci.

image
DVD Pribislavec

No, ono što se potom dogodilo je sve učinilo još ljepšim. Dok su razmišljali kud s malenim stvorenjem, dom za njega se pojavio nevjerojatnom brzinom. Udomila ga je, naime, pročelnica Općine Pribislavec, Ivana Lesjak.

image
DVD Pribislavec

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. listopad 2024 21:22