TOTALNI ŠOK

Tri mjeseca nakon što joj je nestala mačka, žena se probudila i zatekla je kako mirno spava na njenom krevetu

Kad je objavila snimku na TikToku, mnogi su bili oduševljeni povratkom izgubljene čupavice

Ilustracija

 Gottfried Czepluch/imago Stock&people/profimedia

U Japanu postoji staro vjerovanje da, ako izgubimo mačku. dobar način da je vratimo doma jest da pronađemo neku macu bez doma i njoj opišemo kako izgleda ona koja nam je nestala. Ako pitamo drugu mačku, ona će našoj pomoći da se vrati kući. Sve to, jasno, čak funkcionira samo ako se mačka želi vratiti doma. No, ako živimo s čupavim pustolovom, nema te bajke koja će našeg ljubimca vratiti doma sve dok se on sam ne odluči na povratak.

Jedino tako može se objasniti priča o mački koja je nestala, a onda se jednog jutra samo pojavila na krevetu svoje vlasnice. Žena ju je tri mjeseca tražila kao sumanuta, bez uspjeha, a onda je ujutro otvorila oči i mačka je mirno spavala u krevetu kraj nje kao da se ništa nije dogodilo.

Kad je vlasnica snimku objavila na TikToku, mnogi su bili oduševljeni povratkom izgubljene čupavice. Ona je u drugom videu objasnila kako je mačka dobro, zdrava je, samo je bila malo hladna. Najela se, napila, prošetala do pijeska, odspavala i cijelo se vrijeme ponašala kao da se baš ništa nije dogodilo.

@hotdiggitydog62 i was crying i was so happy bro .#fyp #happy #cat #foryoupage ♬ sarah - ikah

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 13:56