U NEKADAŠNJEM KINU

U subotu osječki azil organizira još jedan Posh store, second hand sajam za pomoć njihovim psima

U ponudi će biti cijeli niz predmeta: od odjeće, nakita, knjiga i raznih kućanskih potrepština
 Azil Osijek

Iz osječkog azila su najavili kako će se u subotu. 25. studenog održati njihov Posh Store, ovog puta u Naylon izdanju. Posh store je second hand sajam kojeg iz azila organiziraju već 17 godina i koji, kako kažu, svojim prihodima hrani pse o kojima se brinu.

- Balkon nekadašnjeg kina Slavije, mjesto gdje su se nekada dodirivale ruke, padali prvi poljupci ili suze izazvane kasnije nikad zaboravljenim filmskim scenama, ovu subotu opet postaje scenom velikih ljubavi, ovog puta one prema životinjama.

Na poziv kolektiva Naylon pijaca azilanti će raširiti cijeli svoj Posh Store asortiman, koji je zahvaljujući donacijama sugrađana sve veći i sve ljepši i moći ćete pronaći od odjeće, nakita, điđamiđi (kako sami kažu) do mnoštva knjiga, sve ćete moći zamijeniti za donacije a najavljuju i cijeli aktivistički "ormar", u kojem će se moći pronaći dukse, majice, kape i torbe Azila - poručuju iz azila.

Dok Posh Store bude nudio posjetiteljima razne sitnice na balkonu, uz kavicu kojom ‘psi‘ časte svoje donatore, u prizemlju će se prodavati antikviteti poput namještaja, rasvjete, glazbenih instrumenata, umjetnina i sitnica koje još uvijek mogu naći mjesto u nečijem životu, i to u režiji Naylon pijace. Najavili su kako će deset posto od njihove ukupne zarade donirati azilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 14:37