NOVI DETALJI

I OBITELJ POD ISTRAGOM Sina doveli kiropraktičaru Pavloviću na centriranje jer je masturbirao: 'Opsjeo ga je đavao!'

Karlovačko tužiteljstvo radi na tome da ‘kiropraktičara’ Pavlovića vrate u pritvor
 EPH

Dok se karlovački tužitelji svim raspoloživim pravnim sredstvima bore da iza rešetaka strpaju dr. Antu Pavlovića zbog zlostavljanja 12-godišnjeg dječeka, paralelno istražuju i odgovornost djetetove obitelji koja ga je dovela nasilniku i pratila njegovo brutalno fizičko iživljavanje i ponižavanje dječaka.

Općinski državni odvjetnik Bruno Kolaković potvrdio je da se provodi istraga, odnosno da prikupljaju potrebne obavijesti kako bi utvrdili postojanje kaznenopravne odgovornosti i drugih sudionika šokantnog događaja. A uz dijete i nasilnog “kiropraktičara”, u prostoriji su bile još 4 osobe, djetetov otac i djed te stric i njegova djevojka.

Mirno gledali

Mirno su promatrali kako Pavlović bičuje dijete po stražnjici i licu i tjera ga da pokaže spolovilo dok dijete moli tatu za pomoć, ali ga u tome sprečava bratova djevojka. Tek pošto je Pavlović nekoliko puta udario dijete, dječak i tata izlaze iz prostorije. Istraga svih detalja nevjerojatnog događaja je otežana jer obitelj živi u inozemstvu.

Misle da je opsjednut

Dječakovi su roditelji rastavljeni, a on je inzistirao da živi s ocem. Inače je inteligentan i živahan, a obitelj smatra da s njim nešto nije u redu jer su ga navodno uhvatili kako masturbira. Zaključili su da ga je opsjeo đavao, a u dr. Pavloviću su prepoznali pravu osobu koja bi ga tretmanom centriranja dovela u red.

Tužiteljstvo se ne miri s odlukom suca koji je Pavlovića pustio na slobodu, pa su jučer podnijeli žalbu. - Ovo Državno odvjetništvo ocjenjuje da je neprihvatljivo da je osumnjičenik na slobodi jer se, prema dosadašnjim saznanjima, radi o osobi za koju postoji opravdana bojazan da će boravkom na slobodi ponoviti ovakvo ili slično kazneno djelo te da će utjecati na svjedoke koje je potrebno ispitati tijekom daljnjeg postupka - kažu u Odvjetništvu.

Da žalba itekako ima temelja, svjedoči sam osumnjičenik koji se nakon puštanja na slobodu na društvenoj mreži izrugivao s pravosudnim sustavom riječima: “Ko vas j..., dr. A je neuništiv” i “Nikada se promijeniti neću”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:05