TRAGEDIJA

Policija objavila nove informacije o smrti muškarca u Sl. Brodu, susjedi šuškaju o tome što se dogodilo

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći

Ilustracija, nije fotografija s mjesta događaja

 Željko Hajdinjak/Cropix

Kad su ekipe policije i liječnika danas nešto prije podne stizali na adresu u Slavonskom Brodu za koju je zatražena intervencija, nisu znali što ih točno čeka. U međuvremenu je jedna osoba preminula dok su drugu odvezli vozilom Hitne pomoći u bolnicu u Slavonski Brod.

Naime, u 11.28 sati u Operativno-komunikacijski centar PU brodsko-posavske zaprimljena je dojava o ozlijeđenim osobama u Slavonskom Brodu.

- Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koja je u međuvremenu preminula, dok su drugu ozlijeđenu mušku osobu prevezli u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržali je na daljnjem liječenju - kažu iz PU brodsko-posavske.

Je li došlo do fizičkog sukoba ili su obojica muškaraca stradala u nekakvom nesretnom događaju te kakve su konkretno ozljede zadobili, bit će poznato uskoro. Susjedi spominju sukob dvojice mlađih muškaraca i ubodne rane, ali riječ je o neslužbenim informacijama, javlja portal SBPlus.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije odnosno je li u pitanju ubojstvo ili neko drugo djelo.

Oba muškarca rođena su 1993. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. kolovoz 2024 14:52