BIZARNI SLUČAJ

Splitski Mad Max završio u pritvoru jer je palio gume na motociklu. Jednoj ženi pozlilo od dima

Zbog velikog oblaka dima koji se stvorio nad Hektorovićevom ulicom u Splitu, nekoliko je susjeda pozvalo policiju
Splitski Mad Max testira BMW (arhiva)
 Youtube screenshot

Splićanin Adrian Petričević, splitski 'Mad Max', koji snimke svojih vožnji objavljuje na društvenim mrežama, u srijedu navečer je priveden u policijsku postaju, javlja Dalmacija Danas.

Njegove snimke pregleda i više od 80 tisuća ljudi, a zbog lude vožnje po Splitu prilikom koje je napravio 80-tak prometnih prekršaja služio je kaznu u zatvoru.

Ovaj put nije ludovao po ulicama, nego u garaži. Naime, palio je gume na svom novom “limenom ljubimcu”, Suzukiju GSX R 1000. Zbog velikog oblaka dima koji se stvorio nad Hektorovićevom ulicom u Splitu, nekoliko je susjeda pozvalo policiju koja je izašla na teren vrlo brzo po dojavi.

Buka i paljenje guma potrajali su nekoliko minuta, a osim policije, na teren su izašli vatrogasci, ali i hitna pomoć jer je od gustog dima spaljenih guma pozlilo starijoj ženskoj osobi.

Nakon što noć provede u policiji, u četvrtak ga očekuje privođenje na splitski Prekršajni sud. Hoće li policija od Prekršajnog suda zatražiti da se Adrianu oduzme i novi motocikl, trebalo bi biti poznato uskoro.

O slučaju se očitovala i njegova djevojka na društvenim mrežama:

– Dakle, ljudi, Adri je priveden. Spava trenutno u policiji u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži, na privatnom posjedu. Ne znam je li uopće potrebno da se dotaknem ministrice koja je nanijela teške tjelesne ozljede djevojčici od 10 godina u prometnoj nesreći bez vozačke dozvole. Protiv nje su odbačene sve tužbe. A Adrian je u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži – poručila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:04