BIZARAN SLUČAJ

PSIHOLOGINJA JOJ JE U OČI UKAPALA OPASNU KEMIKALIJU I OSLIJEPILA JE! 'Pomisao da budem slijepa silno me radovala...'

 Screenshot

Jewel Shuping (30) boluje od rijetke psihičke bolesti zbog koje unatoč činjenici da je potpuno zdrava, misli kako je trebala biti rođena kao invalid.

Gubitak vida bi mnogi doživjeli kao veliku životnu tragediju, no ne i Jewel Shuping koja je uvjerena da je to njena sudbina i ostvarenje životnog sna.

- Još dok sam bila djevojčica, sama pomisao da budem slijepa, silno me radovala - izjavila je Jewel koja je, koliko god bizarno zvučalo, to i ostvarila nakon što si je sama prolila kemikaliju za čišćenje cijevi ravno u oči.

Prije nego je počinila taj drastični čin, ova djevojka kao dijete se silno trudila i drugim metodama, ne bi li čim prije oslijepila.

- Kao dijete sate sam provodila zureći u sunce, ne bi li tako oslijepila. Prvi bijeli štap sam kupila s 18 godina, a s 20 sam već naučila čitati pismo za slijepe - priča Jewel.

S godinama, odlučila je potražiti pomoć te je provodila terapiju s uglednim američkim psihijatrima koji su joj čak propisali "otrov za oči". Kako ništa nije pomagalo - oslijepila se kemikalijom.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 14:00