MONSTRUM S OTOKA

ČUDOVIŠTE U JASLICAMA 'Nitko nije primijetio da siluje djecu koja ne mogu ni hodati'

Godine 2011. Wilson je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu za silovanje djevojčice te zlostavljanje 22 druge djevojke.

Odgajatelj u vrtiću silovao je djevojčicu staru samo tri godine, nakon što su nadležni godinu i pol dana ignorirali upozorenja kolega kako je Paul Wilson (23) opasan za djecu.

Paul Wilson zaposlio se u dječjem vrtiću Little Stars u engleskom Birminghamu 2008. godine, a njegova majka koja je bila ravnateljica taman je otišla iz njega.

Osoblje je neprekidno upozoravalo da je Wilson razvio 'poseban' odnos s jednom djevojčicom. Zanimao se za nju, a kolege su ga vidjeli kako ju mazi satima i ne želi ju pustiti. Jednom je, kazali su njegovi kolege, bio sam s njom u toaletu, a jednom su ga zatekli s njom u spavaonici. Dijete je histerično plakalo i vikalo: 'Želim svoju mamu'.

Nitko nije reagirao na brojna upozorenja, sve dok hrabra 13-godišnjakinja, jedna od njegove 22 žrtve stare od 12 do 16 godine, nije prozvala Wilsona za zlostavljanje. Tek tada policija je obratila pažnju na mladog odgojitelja, te provjerila njegov mobitel. Tamo su otkrili dvije snimke zlostavljanja na trogodišnju djevojčicu.

Kada bi zadobio povjerenje, Wilson bi ih natjerao na seksualni čin koji bi potom snimao kamerom i zaprijetio im da će ih ucijeniti ako kažu nekome o tome.

Godine 2011. Wilson je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu za silovanje djevojčice, zlostavljanje 22 druge djevojke i više od 40 seksualnih prijestupa na internetu kao i dijeljenje fotografija s pornografskim sadržajem.

Nitko od nadležnih nije odgovarao za slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:04