KRVAVI OBRAČUN

U Srbiji jedan policajac ubijen, drugi ozlijeđen, objavljena fotografija napadača: ‘Ima putovnicu Kosova!‘

Na mjestu ubojstva pronađena je putovnica osumnjičenog, koja je izdana na Kosovu

Ilustracija

 Oliver Bunic/Afp

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić objavio je da noćas u Loznici, u gradu u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom, ubijen jedan policajac, a da je drugi teško ozlijeđen.

Jake policijske snage tragaju za napadačem.

Kako javlja RTS, na mjestu ubojstva pronađena je putovnica osumnjičenog, koja je izdana na Kosovu, a glasi na ime Hajziri Artan (1991.) Objavljena je i fotografija napadača.

image

Osumnjičeni Hajziri Artan

MUP Srbije/

Ozlijeđeni policajac u bolnicu u Loznici primljen je s prostrjelnim ranama na leđima i u ramenu. U stabilnom je stanju.

Nova.rs javlja kako je tijekom rutinske kontrole vozila došlo do krvavog obračuna u kojemu je napadač iz vatrenog oružja pucao na prometne policajce.

- U taksi vozilu su bili strani državljani koji su pucali na pripadnike prometne policije. Prilikom izlaska iz vozila jedna je osoba pucala iz pištolja, pogodivši jednog policajca u grudi, a drugoga u rame, nakon čega je pobjegao. Prvi policajac kasnije je podlegao ozljedama, objavio je Dačić.

Kako Novosti nesužbeno doznaju, Hajziri Artan (33) je nakon zaustavljanja pogranične policije izjavio da je krenuo kod prijatelja u Loznici, a nakon što su ga pripadnici MUP-a zamolili da im pokaže torbicu koju je nosio sa sobom, on je otvorio vatru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:02