JEZIV SLUČAJ

VIDEO: KUĆA STRAVE I UŽASA Bolesnu ženu i njenu kćer tukli, izgladnjivali i mučili pit bullovima i zmijama

 Screenshot

Jordie Calahan (26), Jessica L. Hunt (31) i Daniel Brown (33) uhićeni su i optuženi za tjeranje mentalno bolesne žene i njene kćeri na prisilni rad. Oni su ih više od godinu dana držali u jednoj kući u Ohiu , prepunoj ljudi i životinja, gdje su bile prisiljene obavljati fizičke poslove, dok su im mučitelji prijetili psima i pitonima.

Kako je priopćilo američko tužiteljstvo, optuženi, koji su ih držali u zatočeništvu u Ashlandu, oko 60 kilometara od Clevelanda, uzimali su ženinu socijalnu pomoć i fizički je zlostavljali da bi se domogli sredstava protiv bolova.

Ženu i njenu kćer držali su u sobi s velikom iguanom, koja je bila slobodna, i tražili od nje da je hrani voćem i povrćem, koje je njenoj kćeri bilo uskraćeno. Dok su pit bullovi jeli za stolom, žrtve su morale jesti pseću hranu iz konzerve, naveli su svjedoci u izjavama.

- Najgore od svega je što su pokušali žrtve lišiti osnovnog ljudskog dostojanstva - navodi Steven Detelbah, američki javni tužioc za sjeverni dio Ohia.

Žrtvama su često uskraćivali mogućnost da odu do WC-a, a onda bi ih fizički kažnjavali zbog posljedica.

Svo troje mučitelja optuženo je za tjeranje žrtava na prisilni rad, a Jordie Calahan i za prijetnje svjedocima. Kako je priopćeno iz ureda državnog tužitelja u Ohaiu, uskoro će biti uhićena još jedna osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 14:43