UŽAS U INDIJI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Grupa od 20-ak muškaraca punih pola sata zlostavljala tinejdžericu: Tukli je, skidali i na njoj gasili čikove!

Napad na djevoku izazvao je bijes stanovništva u gradu Guwahati na sjeveru zemlje, a ponajviše su bili ljuti zbog sporog policijskog odgovora
 YouTube

Nakon što je napustila noćni bar u Indiji, tinejdžericu je napalo 20-ak muškaraca koji su je počeli nemilosrdno zlostavljati. Mladoj ženi punih su pola sata čupali kosu, tukli ju, skidali i gasili na njoj čikove.

Napad na djevoku izazvao je bijes stanovništva u gradu Guwahati na sjeveru zemlje, a ponajviše su bili ljuti zbog sporog policijskog odgovora.

U napadu koji je snimio novinar, vidi se kako grupa juri prema žrtvi, a zatim ju stiže i ruši na pod. Djevojka vrišti, no nitko od slučajnih prolaznika joj ne dolazi u pomoć, već stoje postrance i gledaju kako se drama razvija.

Policiji je trebalo punih 45 minuta da reagiraju, unatoč tome što je policijska stanica bila udaljena niti dva kilometra.

Samo šestorica muškaraca su dosad uhićeni, no policija je pod velikim pritiskom da uhvati još sedmoricu osumnjičenih.

Posteri s njihovim licima poljepljeni su po cijelom gradu, a kako bi smirio bijes naroda šef policije rekao je kako će u roku od 48 sati uhititi ostale osumnjičene, a video postavljen na YouTube im pomaže u identificiranju i privođenju.

Inspektor Subhan Baruah je suspendiran, a poseban tim je formiran kako bi istražio cijeli slučaj.

- Po cijelom tijelu, osim masnica, nalaze se opekotine od cigareta.. . Ponašali su se prema njoj kao prema životinji - rekla je Alka Lamba, koja se nalazi u specijalno formiranom timu, te dodala kako je djevojka sada na sigurnom te da je nakon incidenta medicinski zbrinuta.

- Bit će joj potrebni sati tretmana kod psihologa kako bi mogla normalno nastaviti sa životom - rekla je Lamba te dodala kako zahtjeva poseban sud koji će kazniti krivce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 03:47