ZRAK-ZEMLJA

VIDEO: SNIMLJEN PAD AVIONA NA CESTU U LOS ANGELESU Pilot je izgubio kontrolu nakon naleta olujnog vjetra, stropoštao se ravno na ulicu

 Screenshot/YouTube

Manji avion uništio je u utorak krovove i vjetrobranska stakla dvaju vozila kada se stropoštao na zemlju u dolini San Fernando prilikom približavanja zračnoj luci Whiteman u Los Angelesu, prenosi Daily Mail .

Kratki video koji je zabilježila nadzorna kamera prikazuje letjelicu kako pada prema zemlji i udara u automobil prije nego što završi na asfaltu i klizi po cesti. Unatoč ovakvom prizemljenju, pilot zrakoplova nije ozlijeđen te je bio u stanju odšetati s mjesta nesreće, a ni nitko drugi nije ozlijeđen prilikom pada.

Pilot je navodno po izlasku iz zrakoplova rekao da ga je nalet vjetra zbacio s putanje te da se zbog toga srušio. Vatrogasci u Los Angelesu lokalnim su medijima rekli da je jedno krilo bilo potpuno otrgnuto, dok je drugo bilo samo oštećeno.

'Pilot je imao jako puno sreće. Osim oštećenih automobila i zrakoplova nije bilo druge štete i žrtava', stoji u izjavi vatrogasaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:17