POKRENULI OPERACIJU

Imamo sve detalje: U Zagrebu masovno mijenjaju table za parkiranje, velika novost kreće već za vikend

Pet zona će se podijeliti na 23 parkirna bloka, a mijenjaju se i pravila za povlaštene parkirne karte, evo kako će sve funkcionirati

Djelatnici Zagrebparkinga na postojeće table lijepe redne brojeve blokova

Za četiri dana i službeno kreće velika promjena u načinu na koji ćemo parkirati u Gradu Zagrebu. U subotu, 26 listopada parkirališta u gradu će se podijeliti na 23 bloka, a djelatnici Zagrebparkinga masovno mijenjaju table za njih, odnosno na postojeće lijepe naljepnice s rednim brojem blokova.

image

Krenulo označavanje parkinga u Zagrebu

/Tomislav Novak

Do promjene dolazi i kada su u pitanju PPK odnosno povlaštene parkirne karte čija je cijene 13,30 eura mjesečno u prvoj zoni, 5,30 u drugoj i 3,30 eura u trećoj no one neće više vrijediti za cijelu postojeću zonu već samo jedan pojedini blok unutar nje.

Kazne za one koji parkiraju u drugom bloku, odnosno onom za kojeg nemaju povlaštene karte za taj blok ostat će iste kao što su bile za one koji su inače parkirali s nevažećom kartom. Njihov će iznos biti u razini jedne dnevne parkirne karte.

image

Krenulo označavanje parkinga u Zagrebu

/Tomislav Novak

Mijenja se puno stvari, a sva pitanja građana Jutarnji je proslijedio Gradu i dobio odgovore. Njih možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 11:47