Crostini s breskvama i sirom s plemenitom plijesni

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 20 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 12 šnita kruha francuza
  • maslinovo ulje
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 breskve, narezane na tanke šnite
  • komad sira s plemenitom plijesni
  • papar
  • med
  • svježi origano

Priprema

1. korak

Ugrijte pećnicu na 200 °C. Šnite kruha premažite maslinovim uljem i natrljajte češnjakom. Stavite ih 5 min u pećnicu. Izvadite ih, stavite na njih šnitice bresaka i po vrhu namrvite sir. Vratite u pećnicu još 5-7 min. Popaprite ih i dodajte na svaki po žličicu meda te malo origana. Poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 07:50