POKUŠAO SE ISPRIČATI

Prvo je nastupom izazvao erupciju oduševljenja, a onda je Käärijä zaplesao s Izraelkom: ‘Izgubio je sve fanove u samo 5 sekundi‘

Na društvenim je mrežama procurio video na kojem pleše s predstavnicom Izraela na Eurosongu, Eden Golan

Predstavnica Izraela i Kaarija plesali zajedno u backstageu

 Screenshot X/

Erupcija oduševljenja nastupila je sinoć u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga kad je na pozornicu stupio prošlogodišnji predstavnik Finske Käärijä, koji je lani na Eurosongu zauzeo drugo mjesto, no čini se da publika to nikad neće prežaliti jer je upravo on dobio najveće ovacije.

Na sceni se pojavio s plesačima i otpjevao dio svog hita "Cha Cha Cha". Publika je glasno pjevala kroz cijeli nastup, a Malmö Arena vikala je "Cha Cha Cha".

Nakon njegovog nastupa, društvene mreže su "izgorjele", a mnogi i dalje nisu mogli prežaliti što on nije bio prošlogodišnji pobjednik Eurosonga.

"Vratio se pobjednik", "Istinski pobjednik", "Opljačkali su ga", bili su samo neki od komentara koji su pljuštali na sve strane.

A onda preokret!

Ubrzo se internetom proširio video na kojem Käärijä pleše s ovogodišnjom predstavnicom Izraela, Eden Golan. U videu njih dvoje skupa plešu u backstageu, a snimkom se prva pohvalila sama Eden - iako ga je vrlo brzo izbrisala, ali screenshotovi su i ovog puta bili brži.

"Kako je Käärijä izgubio sve fanove u samo 5 sekundi", glasio je jedan od komentara na objavljeni video.

"Drago mi je što nisam njegov fan. Luzer", "Zbogom, Käärijä. Kakav idiot", "Käärijä nije glup. Prestanite tražiti isprike za odraslog čovjeka", redali su se i drugi nezadovoljni komentari. Naime, mnogi su tražili da se Izrael izbaci s ovog natjeanja zbog rata u Gazi, a u Malmöu su jučer održani i propalestinski prosvjedi. Na kraju je predstavnica Izraela prošla u finale Eurosonga, a zvižduci su je pratili od početka do kraja nastupa.

Nakon što je vidio reakcije obožavatelja na ovaj video koji je procurio na društvenim mrežama, Käärijä se pokušao ispričati javnosti.

"Dogodilo se da sam slučajno sreo izraelsku predstavnicu na Eurosongu i snimili su nas. Objavili su ga na društvenim mrežama bez mog dopuštenja. Unatoč mojim zahtjevima da ga uklone, nisu ga maknuli. Želio bih pojasniti i naglasiti da video nije politička izjava niti bilo kakva podrška", poručio je Finac na društvenim mrežama.

image

Kaarija napisao javnu ispriku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 15:55