Edin Terzić

 INA FASSBENDER Afp
VELIKI KOMPLIMENTI

Legenda puna hvalospjeva za Edina Terzića: ‘Zaslužuje ogromne, ogromne pohvale. Savršena izvedba‘

Rio Ferdinand nije mogao suzdržati svoje oduševljenje prema taktičkoj izvedi Terzića
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 23:41

Odličnu utakmicu odigrali su Borussia Dortmund i Paris Saint-Germain u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Susret u Dortmundu završio je 1:0 pobjedom domaćina zahvaljujući pogotku Nicolasa Füllkruga. Kapetan PSG-a, Brazilac Marquinhos dao je svoje viđenje susreta nakon utakmice.

- Imali smo dosta prilika u drugom poluvremenu koje ne bismo smjeli propustiti ako želimo ući u finale. Ove prilike moraju se ostvariti kod kuće. Teško je igrati ovdje. Došli smo po pobjedu, nismo uspjeli. Radili smo to i prije, pokazali smo da možemo. Kod kuće može biti drugačiji scenarij. Na Parku Prinčeva s našim navijačima, znamo da možemo bolje. Samo moramo biti odlučniji iza i ispred - zaključio je kapetan.

image
FRANCK FIFE Afp

Rio Ferdinand, legendarni igrač Manchester Uniteda, imao je riječi hvale za Edina Terzića u studiju TNT Sportsa.

- Mislim da Edin Terzić zaslužuje ogromne, ogromne, ogromne pohvale. Mislim da je način na koji je njegova momčad igrala danas, pred tom publikom, iskoristio atmosferu. Razgovarali smo o tome da je okruženje doista ključno za ovu momčad iz Dortmunda, ali čovjeku je to bila savršena izvedba. Defenzivno, branjene tranzicije. Branili su superzvijezdu Mbappea kao kolektiv, a pobjeđivali su u dvobojima jedan na jedan po cijelom terenu.

- Dva široka igrača, (Jadon) Sancho, posebno napadački, bili su vrhunski. (Karim) Adeyemi s druge strane, stavio je obje strane igre, a broj devet odigrao je izvedbu broja devet. Doveo druge ljude i zabio gol. Savršena izvedba u cijelosti.

Linker
01. svibanj 2024 23:41