Savršena torta na katove je zvijezda svake dobre zabave, ali izrezati biskvit u jednake slojeve zna biti ''frkovit'' posao. Puno je prostora za pogreške, nož vam često može ''zalutati'' prema gore ili dolje. Na okusu ne gubite, ali vaša torta neće izgledati ni približno lijepo.
Srećom, imamo odlične trikove za sve koji žele da njihova torta ima savršen oblik!
Korak 1.
Oko biskvita poredajte čačkalice kako bi vam odredile putanju kojom trebate rezati bikvit. Zabodite ih na polovicu biskvita. Možete koristiti ravnalo kako biste si olakšali posao.
Korak 2.
Nožem režite biskvit iznad čačkalica koje ste poredali.
Korak 3.
Umjesto da radite jedan veliki rez, okrećite biskvit dok ga režete i jednostavno neće biti mjesta za pogreške.
Jednostavno, zar ne? Imate li vi neke trikove za savršeno jednake slojeve biskvita za tortu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....