NOVO

Gdje po ribu i meso: Fisherija i the meat otvorili novu poslovnicu u Velikoj Gorici

 Fisherija I The Meat/
Ovo je prva trgovina Fisherije i the meata u okolici Zagreba koja je koncipirana kao dvojni koncept

Ekipe iza brendova delikatesnog ribljeg shopa Fisherija i mesnice the meat otvorili su svoju novu, zajedničku poslovnicu u Velikoj Gorici, smještenu na adresi Zagrebačka 19. Ovo je već deseta poslovnica Fisherije i treća the meata, ali je prva u okolici Zagreba koja je koncipirana kao dvojni koncept. Cilje je kupcima ponuditi sve na jednom mjestu, olakšati proces nabavke svih potrebnih namirnica.

image
Fisherija I The Meat/
image
Fisherija I The Meat/

Kako sami kažu, sinergija je ono što i karakterizira grupu brendova i društva u kojoj se nalaze Fisherija i the meat - ORKA Grupu, pa i ne čudi da su se vodeći ljudi ovih brendova odlučili na korak otvaranja zajedničkih poslovnica. Identičnu priču izgradili su prije više od pola godine u Virovitici.

image
Fisherija I The Meat/
image
Fisherija I The Meat/

Baš kao i u ostalim poslovnicama, i ovdje nude bogat izbor smrznutih i svježih proizvoda, filetiranu i očišćenu ribu i plodove mora, mesne delicije, ali i druge proizvode, poput široke ponude vinskih etiketa iz Hrvatske i svijeta, Torterie Macaron sladoleda, tjestenina, umaka, začina i drugo.

image
Fisherija I The Meat/

"Vjerujemo da će Velikogoričani s oduševljenjem prihvatiti novi koncept te da će ova poslovnica postati omiljeno mjesto za sve ljubitelje finih okusa ribe i mesa", poručuje ekipa iza poznatih brendova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:37