Znate da vas svake nedjelje u našem tjednom broju čeka nešto slasno pa vas ni ove nedjelje nećemo iznevjeriti. Pripremili smo vam pravi mali mix i vjerujemo da će svatko naći ponešto za sebe.
- Rene Bakalović otkriva vam sve o sezamu – kako ga koristiti u jelima i što raditi sa sezamovim uljem.
- U rubrici Moja špajza ugostili smo Dunju Gulin, mladu kuharicu iz čije kuhinje izlaze najzdravija zamisliva jela.
- Boris Jurić, osnivač i predsjednik Čoko kluba iz Zagreba otkriva kako izgleda 24 h na njegovu tanjuru.
- Testirali smo kompot od višanja pa sad više neće biti dileme za kojim da posegnete u dućanu.
- Mateja je bila na tržnici i kupila svašta lijepo za 50 kn. Možda i vama da ideju.
- Razgovarali smo s Jelenom Šimić Valentić, mladom sommelierkom iz restorana Appetit.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....