Ove nedjelje - čokolada, višnje i zdrava hrana

Znate da vas svake nedjelje u našem tjednom broju čeka nešto slasno pa vas ni ove nedjelje nećemo iznevjeriti. Pripremili smo vam pravi mali mix i vjerujemo da će svatko naći ponešto za sebe.

  • Rene Bakalović otkriva vam sve o sezamu – kako ga koristiti u jelima i što raditi sa sezamovim uljem.
  • U rubrici Moja špajza ugostili smo Dunju Gulin, mladu kuharicu iz čije kuhinje izlaze najzdravija zamisliva jela.
  • Boris Jurić, osnivač i predsjednik Čoko kluba iz Zagreba otkriva kako izgleda 24 h na njegovu tanjuru.
  • Testirali smo kompot od višanja pa sad više neće biti dileme za kojim da posegnete u dućanu.
  • Mateja je bila na tržnici i kupila svašta lijepo za 50 kn. Možda i vama da ideju.
  • Razgovarali smo s Jelenom Šimić Valentić, mladom sommelierkom iz restorana Appetit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:03