U proteklih smo mjesec dana vrijedno tražili priče, obilazili najrazličitije adrese i razgovarali s brojnim više nego zanimljivim sugovornicima kako bismo vam danas, 4. srpnja, napokon mogli predstaviti novi broj najsočnijeg magazina u zemlji. U novoj Dobroj hrani tako vas čeka priča o jednoj sasvim posebnoj splitskoj ulici i njezina četiri restorana, a istražili smo i legendu o breljanskim višnjama.
Osim toga, zasukali smo rukave i bacili se na kuhanje pa smo tako smiksali nekoliko domaćih sladoleda koje ćete, sigurni smo, poželjeti napraviti i sami, a naša Slavica otkrila nam je svoje ljetne favorite za koje nije potrebno paliti pećnicu. Napravili smo i nekoliko sjajnih jela na trenutno najpoželjnijem roštilju, a onda se zaputili do pivovare Medvedgrad gdje smo se pozabavili njihovim sočnim burgerima.
I dok je naša suradnica Nastasja Chiara Petrić pripremala tri lagana jela s rajčicama koja i sami jedva čekamo isprobati, vinski stručnjak Saša Špiranec napravio je iscrpan pregled najboljih domaćih jantarnih vina. Nismo zaboravili niti na Dobre restorane pa vam tako u novom broju Dobre hrane donosimo čak pet novih recenzija. Potražite ga na kiosku danas, 4. srpnja uz Nedjeljni Jutarnji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....