PETRIN CRÈME CARAMEL
Petra Jelenić jedna je od naših najboljih hrvatskih slastičarki. Ako se “štreberski” držite recepta i Petrinih savjeta, ovo bi vam mogao biti adut za neku romantičnu večeru, a kako ste ionako kod kuće, posebna prilika može biti baš svaki dan!
Klikni za recept!
ANIN LUDO ČOKOLADNI BROWNIE
Ana Blažon je pastry chefica koja je najpoznatija po svom angažmanu u zagrebačkom restoranu Mano. Iako je ondje pripremala kompleksne delicije koje bi se malo tko od nas odvažio pokušati ponoviti u svoja četiri zida, ustupila nam je svoj recept za ludo čokoladni brownie koji najviše voli pripremati na druženju za frendove ili za večer binganja Netflixovih serija.
Klikni za recept!
TEINI GALETINI
Tea Mamut, pastry chefica splitske slastičarnice Oš Kolač, ustupila nam je recept za mirisne keksiće pod nazivom Galetini, a svi oni koji obožavaju bademe zaljubit će se u njih na prvi zagriz. Priprema je za čas posla, a vjerujemo da ćete jednakom brzinom i pojesti!
Klikni za recept!
BASKIJSKI CHEESECAKE ROBERTA HROMALIĆA
Robert Hromalić također je jedan od najpoznatijih pastry chefova u Hrvatskoj, a odnedavno je počeo i dijeliti recepte od lako nabavljivih sastojaka kako bi si prikratili vrijeme dok Le Kolač ne otvori svoja vrata. U nastavku donosimo njegov recept za malo drugačiji cheesecake.
Klikni za recept!
LENINA PAVLOVA ZA KOJOM SE SVI OTIMAJU
Lena Šarić talentirana je pastry chefica paškog Boškinca koji, iako trenutno ne radi, redovito okuplja svoj tim i eksperimentira s novim jelima. Priznaje kako je ova Pavlova s voćem najdraži desert njezinih frendova i obitelji i rijetko kad se može izvući od pravljenja iste. Jedva čekamo i sami isprobati recept!
Klikni za recept!
SOČNI JURJEV TART S KREMOM I JAGODAMA
Juraj Klepić pastry chef je omiljene zagrebačke slastičarnice Jolie Petit. Nakon kratkog premišljanja koji recept će nam ustupiti, odluka je pala na tart s kremom i jagodama koji se uvijek razgrabi u trenu. Dobro je znati, ako pak niste od pečenja kolača, Jolie Petit ima dostavu svojih slastica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....