Iako logika nalaže da je na kvalitetnom druženju oko roštilja meso prava zvijezda cijele priče, odlučili smo ovog ljeta promijeniti ploču i fokus staviti na fine kiseliše i malo drugačije umake koji unose malo boje i slatke oštrine na tanjur. Umjesto klasične ponude miješane salate, ajvara i eventualno senfa za kobasice, na stol smo stavili ukusne dodatke za roštilj koje ćete rado vaditi iz hladnjaka i u drugim prilikama.
Ljutkasti roštilj-umak s borovnicama, azijski umak s đumbirom, ukiseljene slatke jabuke, krastavci u senfu i brzi ukiseljeni luk mogu i najdosadniji sendvič pretvoriti u jelo od kojeg će vam curiti sline kad god ga se ponovno sjetite, a da ne spominjemo kako će vam povećati užitak kada se nađu u burgeru, tortilji s piletinom, salati ili, pak, posluženi uz kobasicu ili šiš-ćevap. Više-manje sve možete pripremiti dan prije dugoiščekivanog okupljanja oko rešetke pa nakon što stavite meso u pac, bacite se na punjenje staklenki.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....