Kolač obložen zlatnom folijom i ukrašen kristalima košta 900 eura po kilogramu. Kristali krase i pakiranja tog tradicionalnog božićnog kolača u Italiji, a u ponudi je i panettone obložen srebrnom folijom - za 300 eura.
Ovo nije prvi put da Hartvig stvara ekskluzivne kreacije - jednom je za ruskog kupca napravio panettone s pravim dijamantima vrijedan 300.000 eura.
- Nekoliko godina kasnije indijski kupac naručio je božićnu tortu ukrašenu dijamantnom narukvicom i tijarom za 700.000 eura. Takve kreacije izrađuju se samo po narudžbi, a dijamante dostavlja kupac, rekao je Hartvig.
Panettone (kolač od dizanog tijesta s bademima, grožđicama i kandiranim voćem) i pandoro (zvjezdasti kolač od maslaca sa šećerom u prahu) u mnogim se obiteljima jede od početka prosinca do novogodišnje noći - ili za doručak uz šalicu cappuccina ili kao desert nakon večere uz čašu pjenušca.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....