Tjedno izdanje: bob, recepti nona sa Cresa i još svašta

Volimo nedjelju. Milijun je razloga, a jedan od njih je definitivno i taj što izlazi naš tjedni prilog.

Svaki se put potrudimo za vas izvući ono najzanimljivije što se u svijetu hrane događa. Evo što vas čeka ovaj put:

  • Smrznuti bob bez žrtvovanja kvalitete – Rene Bakalović daje prijedloge za zelenilo iz ledenice
  • U rubrici “Moja špajza” ugostili smo blogericu Andreu Cukrov, autoricu bloga Voće i povrće
  • Slastičarka Margareta Debelić Radetić priprema autohtone i pomalo zaboravljene kolače i torte creskih nona
  • Bili smo na placu i tržili za 50 kn
  • Testirali smo kruh za tost i kao obično – pronašli najbolji
  • Donosimo reportažu s predstavljanja baznih graševina i malvazija
  • Recenzija restorana Tip top: odličan omjer kreativnosti, tradicije i cijene

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 08:10