NOVO NA MENIJU

Zagrebačka pizzerija s najslasnijim sendvičima u ponudu uvela novi, rade ga s pohanom piletinom i izgleda top

Njihov panuozzo svrstavamo među najbolje sendviče u gradu, a sada je očito stiglo i vrijeme pannicarna, evo o čemu je riječ

Kada smo prije nešto više od dvije godine pisali o panuozzo sendvičima, po priču o ovom talijanskom specijalitetu i savjete za što bolju pripremu svratili smo u Mrs. Fogg pizzeriju, na adresi Karla Metikoša 2b. Od tada se ponuda panuozza proširila i nudi ih nekoliko pizzerija u gradu, ali još uvijek one u Mrs. Foggu, sestrinskom lokalu popularnog kafića Mr. Fogg u zagrebačkoj Martićevoj, svrstavamo među najbolje.

SAZNAJTE VIŠE: ŠTO JE PANUOZZO SENDVIČ?

image
Marko Miscevic/Cropix

I nakon što je njihov slastan panuozzo sendvič u nekoliko različitih varijanti, među kojima posebno ističemo onaj klasičan, s rapinima i mozzarellom, postao veliki hit, iz ove pizzerije u Novom Zagrebu izbacili su novi - pannicarno.

image
Press Burger Festivala/

U pitanju je još jedan sendvič, koji se također sastoji od pizza tijesta, ali i od junetine te nekoliko drugih dodataka, ovisno o varijanti koju odaberete. Tako su dosad nudili klasičan pannicarno s pestom Genovese, ricottom, pecorinom, feferonima, polusušenom rajčicom, ribanim sirom i mozzarellom, onda se na meniju pojavio i Old school pannicarno s dodatkom cheddar sira, iceberg salate, karameliziranog luka i relisha od krastavaca, a ovih dana u ponudu su uveli novi pannicarno koji je već zainteresirao njihove goste. Riječ je o slasnom sendviču s hrskavim pohancem, krastavcima, salatom i umakom. I izgleda toliko dobro da od trenutka kada smo ga vidjeli razmišljamo o rezervaciji stola u Mrs. Fogg.

Osim sendviča, naravno, ovdje nude i vrlo dobre pizze, koje mnogi ubrajaju među najbolje u gradu. Dobro je spomenuti i kako, osim lokala Mrs. i Mr. Fogg, ista ekipa drži i pizzerije Grandma Fogg, koje su nedavno otvorili na nekoliko lokacija u gradu, o čemu smo pisali ovdje i gdje kupiti možete pizzu s nešto debljim tijestom po komadu. Cijelu priču pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. siječanj 2025 11:28