TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo zasitnu pileću juhu, sočnu svinjetinu s gljivama i slasne pureće burgere

 Deposit Photos
Osim toga, radimo i omiljenu tjesteninu s tunom, popečke od graha i kremasti ječam s povrćem

Radni tjedan ovog puta započinjemo kremastim ječmom s povrćem i ostacima pečenja, radimo i polpete od graha, a sredinom tjedna kuhamo gustu pileću juhu na malo drugačiji način. Dodajemo joj, naime, rižu i špinat i pretvaramo je u više nego zasitan obrok. U četvrtak radimo svinjski kare u omiljenom, kremastom umaku od šampinjona, u petak tjesteninu s tunom na još bolji način, a u subotu pitu od mljevenog mesa s pire krumpirom. Umjesto pečenja, u nedjelju mijesimo tijesto za domaća peciva i radimo sočne pureće burgere. Recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

JEČAM S POVRĆEM

image
Deposit Photos

UTORAK

POLPETE OD GRAHA

image
Deposit Photos

SRIJEDA

GUSTA JUHA S PILETINOM, RIŽOM I ŠPINATOM

image
Elena Elisseeva

ČETVRTAK

SVINJSKI KARE U UMAKU OD ŠAMPINJONA

image
Deposit Photos

PETAK

TJESTENINA S TUNOM

image
Deposit Photos

SUBOTA

PITA OD MLJEVENOG MESA I PIRE KRUMPIRA

image
Brent Hofacker

NEDJELJA

PUREĆI BURGERI

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 03:05