Ovotjedni meni započinjemo pravim proljetnim klasikom i radimo jaja sa šparogama iz pećnice za pripremu kojih će vam trebati tek nekoliko sastojaka. Nastavljamo brzom tjesteninom s mladim lukom i tunom, a zatim u srijedu radimo gusto povrće na žlicu. U četvrtak kuhamo proljetni ječam sa sezonskim zelenjem. Odaberite hoćete li mu dodati blitvu, špinat, koprivu ili možda kakav dobar pesto od medvjeđeg luka i u kratkom vremenu uživajte u kremastom ručku.
Krajem tjedna odlučili smo se napraviti riblje polpete s grah salatom, no dobra opcija bit će i ona od krumpira ili neki drugi, jednostavan prilog po želji. U subotu radimo slasna krilca iz pećnice od samo nekoliko sastojaka, a u nedjelju svinjetinu u bogatom povrtnom umaku. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....