NA MENIJU

RADIMO LAZANJE: Lazanje s gljivama

 Getty Images/iStockphoto
Danas za ručak!

Trebat će vam:

500 g tjestenine za lazanje
200 g sira
maslinovo ulje
700 g gljiva po želji
1 luk
sol i papar
100 g mozarelle
2 češnja češnjaka
majčina dušica
500 ml bešamela

A plate of fresh home made lasagna with bolognese and mushrooms. Complementary colors, shallow depth of field.
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Na maslinovom ulju i luku prepržite narezane gljive s češnjakom. Dodajte majčinu dušicu. U protvan ulijte malo bešamela, zatim složite red tjestenine za lazanje, gljive, malo ribanog sira i tako nastavite dok ne potrošite sve sastojke s time da vodite računa da završite sa slojem bešamela i sira. Na vrh lazanja dodajte još malo mozarelle i pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 30 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 16:35