Jela na žlicu nam uvijek nekako griju dušu, bilo da je ljeto ili zima, a dobar komad mesa u svilenkastoj juhici će uvijek zagrijati i one najhladnije!
Trebat će vam:
250 g janjetine od buta 4 žlice ulje luk 100 g 2 režnja češnjaka 450 g Ledo Mješavine za francusku salatu (1/2 pakiranja) 450 g Ledo Povrća za juhu (1/2 pakiranja) sol i papar mljevena crvena paprika lovorov list svježi peršinov list |
Priprema:
Na ulju propirjati sitno sjeckani luk, zatim dodati meso narezano na kockice, protisnuti češnjak, začine i nastavimo pirjati. Podlijevati vodom i pirjati dok meso ne omekša. Zatim dodati povrće i kuhati te po potrebi zagustiti brašnom pomiješanim s malo hladne vode. Pred kraj kuhanja posuti svježe sjeckanim peršinom.
Isprobajte i ukusnozapečeno povrće te zapečenu tjesteninu s kobasicama!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....