'GOLI ZBOG PASA'

KAWASAKI 3P Veliki koncert 'tripovaca' s hvaljenim novim albumom

 Tomislav Sporiš
Povodom objave novog albuma 'Goli zbog pasa' Kawasaki 3P će na prvi dan proljeća, u subotu 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice kulture održati veliki koncert

Kawasaki 3p prošlog su mjeseca u samo pet dana rasprodali Mali pogon Tvornice Kulture na koncertu priređenom za fanove i uzvanike iz glazbenih medija. Tom su prilikom prvi put uživo predstavili tek pet dana stari album 'Goli zbog pasa', a na prvi dan proljeća, u subotu 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice kulture održat će veliki koncert na kojem će odvirati sva tri svoja do sad objavljena albuma, s hitovima 'Mupov-ska', 'Puta madre', 'Ni da ni ne', 'Mate Parlov', 'Anđelko', 'Niskarastaman', 'Antonija', 'Snifa san glu', 'Kak si? Pa tak'', '3Problema', 'Šatro', 'Lovac', 'Sjekirom u glavu', 'Kristin', 'Pusica'...

Paralelno s trijumfom koncerta u Malom pogonu, još vruć album 'Goli zbog pasa' (poslušajte na Deezeru ) već četvrti tjedan zaredom caruje na vrhu službene liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a video '3problema' nalazi se na četvrtoj poziciji MTV-jeve ljestvice.

Vrata Tvornice otvaraju se u 20:30 h. Atmosferu će zagrijati zagrebački bend Tao šank, a zatim na scenu stupa Kawasaki 3p. After party je u klubu Jabuka, gdje će upad biti besplatan uz predočenje ulaznice s koncerta.

Ulaznice za koncert 21.03. u Velikom pogonu možete nabaviti u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), Dirty Old shopu te u Rockmarku (Berislavićeva 13). Cijena ulaznice u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 80 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:52