NOVI VIDEOSPOT

VIDEO: KAWASAKI 3P Singlom '3Problema' konačno najavljuju novi album nakon šest godina

 YouTube
Kawasaki 3P predstavili novi singl '3Problema' koji najavljuju konačan izlazak trećeg studijskog albuma nakon šest godina

Kawasaki 3P, bend koji će zauvijek ostati upisan u anale hrvatske glazbe kao prvi ska-punk-rock bend koji je nastupio na Dori, kandidirajući se tako za pjesmu Eurovizije, nakon šest godina diskografske pauze novim je singlom najavio konačan izlazak svog trećeg studijskog albuma.

S albuma 'Goli zbog pasa' objavlje je ovih dana singl '3 problema' s videospotom kojeg su režirali članovi benda, basist Mario Borščak i Demirel Pašalić (Flugerhorn, vokal).

Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu 'Goli zbog pasa' snimani su uz produkcijsku podršku Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi...) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu. Sve pjesme odsvirao je bend u cjelosti osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića, koji je zbog privatnih razloga morao napustiti postavu, na bubnjevima zamijenio Nikola Babić.

Koncertna promocija albuma s ograničenim brojem ulaznica na 200 komada održat će se 19. veljače u Malom pogonu Tvornice Kulture.

Album 'Goli zbog pasa' bit će objavljen sredinom veljače, a na glazbenom servisu Deezer bit će dostupan već od utorka 27. siječnja.

Pogledajte videospot '3Problema'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:38