BOLESNA OPSESIJA

VIDEO: NE ŽELI STATI 'Obožavam operacije, želim biti nestvarna lutka poput Barbie'

Orit je svoju potresnu priču sa svijetom podijelila u dokumentarc '200 Nips and Tucks and I Want More' prikazanom na kanalu Channel 5
 Screenshot

Djevojčice obično u jednoj fazi prerastu opsesiju lutkama. No, 34-godišnja Orit Fox obožava popularnu lutku Barbie. Toliko da želi izgledati kao jedna. Pomoću niza plastičnih operacija uporno radi na tome. Kada nije na operacijskom stolu, na telefonu je s kirurgom s kojim dogovara nove zahvate na svom izmrcvarenom tijelu.

'Ja volim ljepotu. Izgledam kao lutka, poput sna i to mi se sviđa', objasnila je Orit koja se proslavila 2012. kada je na internetu osvanuo video u kojem ju je za grudi ugrizla zmija. Kasnije se proširila priča da se zmija otrovala i uginula od trovanja silikonima i plastikom. Orit se sada tome smije i tvrdi kako je zmija živa i zdrava, ali joj je zahvalna zbog slave koju joj je priskrbila svojim ugrizom.

Kaže kako planira nastaviti s operacijama.

'Ne mogu zaustaviti tu opsesiju. Znam da to nije zdravo. Grudi sam prepravljala četiri puta, a silikone sam stavljala čak i u lice. Ali nema tu pomoći', iskrena je Orit koja dodaje da sitne rupe na licu puni silikonom, a zube izbjeljuje najjačim sredstvom koje postoji.

Orit je svoju potresnu priču sa svijetom podijelila u dokumentarcu '200 Nips and Tucks and I Want More' prikazanom na programu Channel 5.

'Kada imam loše trenutke odmah nazovem doktora Kleina da vidim kako me može usrećiti. Kada sam tužna to je uglavnom zato što mislim da sam ružna', kazala je Orit.

'Bol za ljepotu ne predstavlja mi problem', tvrdi ona i poručuje kako ju zanima samo ljepota i mladost.

Ovaj dokumentarac bavi se ljudima koji su postali opsjednuti plastičnim operacijama. Ovaj je poremećaj sve rašireniji u zapadnom svijetu, a stručnjaci još pokušavaju pronaći način da pomognu onima koji upadnu u suludi vrtlog besmislenih operacija kojima se na kraju potpuno unakaze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:45