MASKOTA PET SHOPA

VIDEO: KAO DA JE U RAJU Graham svaki dan dolazi u dućan za ljubimce i gleda ribice i miševe

Njegove avanture zabilježili su prodavači tog dućana
 YouTube

Mačak Graham sigurno misli da je izgubio svih devet svojih života i otišao u raj. Naime, pet shop pun igračaka, hrane i ribica učinio je svojim drugim domom. Posljednjih nekoliko mjeseci posjećuje svakodnevno dućan Pets at Home u engleskom Bostonu i svako jutro čeka 9 sati da se vrata otvore. Njegove avanture zabilježili su prodavači tog dućana, a na videu koji su snimili može se vidjeti Graham kako lunja kroz dućan ili pak vreba hrčke i ribice kroz staklo.

- Nekad sjedi na pultu i pozdravlja kupce - kazala je zamjenica voditelja trgovine Vicky Coker.

Osoblje odgovorno tvrdi da ostalim životinjama ne smeta i da se mačka ne boje.

- Nevjerojatno zanimljivo, ali životinje uopće ne reagiraju na njega. Ne boje ga se. Ali ionako su zaštićeni debelom plastikom pa im ne može nauditi. Obožava sjediti i promatrati glodavce, reptile i ribe koje držimo u dućanu, a mi obožavamo njega. Prvotno smo ga tjerali, no on bi se neprestano vraćao. A onda smo shvatili da nije uopće pametno da ga tjeramo pošto bi u našem dućanu svi ljubimci trebali biti dobrodošli - kazao je zaposlenik George Tarbox.

Graham provodi sate i sate u dućanu, a osoblje ga ponekad mora spriječavati u krađi ili mu pak davati za igru igračke koje nisu u prodaji.

- Uhvatili smo ga kako žvače paketić s mačjom hranom, no u principu ne stvara probleme. Vjerujemo kako ima vlasnika, pošto ima ogrlicu oko vrata, no nemamo pojma tko je on - kazao je Tarbox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:39