‘PARTNERICE U ZLOČINU‘

Panseksualna manekenka posvetila emotivnu objavu svojoj djevojci: ‘Dvije čarobne godine s tobom...‘

Par je u srijedu proslavio drugu godišnjicu, a mediji ih povezuju još otkako su ih uhvatili zajedno u Portofinu 2022. godine

Cara Delevingne i njena djevojka Minke, 2022.

 Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- Dvije čarobne godine s tobom i toliko slika na kojima se ljubimo ispred raznih stvari - napisala je u opisu svoje posljednje objave popularna manekenka Cara Delevingne, koja ne krije oduševljenje svojom djevojkom, pjevačicom Minke. Naime, par je u srijedu slavio drugu godišnjicu.

- Ove posljednje dvije godine bile su pune života. Puno promjena, rasta, boli i najvažnije - ljubavi. Tako sam sretna što sam našla savršenu osobu s kojom ću ići kroz uspone i padove u životu. Ne mogu zamisliti život bez tebe - nastavila je.

image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Toliko sam dugo tražila svog ‘partnera u zločinu‘ i nisam ni slutila da će to biti netko s kim sam išla u školu. Želim da potrajemo još mnogo godina… Tako smo sretne što smo prošle kroz to - napisala je i objavila niz zajedničkih fotografija para.

Podsjetimo, Delevingne, koja se izjasnila kao "panseksualna osoba", odnosno osoba koju mogu privući ljudi bilo kojeg spola, prvi su put povezivali s Minke, čije je pravo ime Leah Mason, u lipnju 2022. godine, i to nakon što su uočene kako su bliske u talijanskom Portofinu. Kasnije je potvrdila vezu, kada je napisala da su proslavile Valentinovo 2023. "vrlo skromnom" zabavom kod kuće, i to s njezinim psima, piše Page Six.

image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke, 2023.

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Inače, mnogim je pratiteljima Carinog rada laknulo nakon ovakvih fotografija i izjava, posebice nakon brojnih skandala i problema s ilegalnim supstancama, odnosno, drogom.

image

Kontroverzna fotografija Care u zračnoj luci

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, u intervjuu za britansko izdanje časopisa Elle, ovaj 31-godišnji supermodel je rekao kako je "stabilnija" i "mirnija" otkako ne konzumira alkohol. Delevingne je inače i krenula na rehabilitaciju zbog problema sa zlouporabom supstanci prošle godine, nakon što je priznala da su joj paparazzi fotografije njezinog čudnog ponašanja na aerodromu poslužile kao "buđenje".

image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke

Gamr/lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Gamr/lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također, nedavno je poznatoj Britanki u Los Angelesu izgorjela sedam milijuna dolara vrijedna luksuzna vila.

Pretpostavlja se da je požar izbio negdje u stražnjem dijelu vile, nakon čega se proširio na potkrovlje. Srećom, Cara nije boravila u rezidenciji kad je planula vatra jer trenutačno boravi u Velikoj Britaniji, na londonskom West Endu, gdje glumi u "Cabaretu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 08:59