PONOVNO ZALJUBLJENA

Slavna glumica lani se razvela od supruga, a sad ljubi vršnjaka svog najstarijeg sina: ‘Najbolji muškarac ikad!‘

Kym Marsh je tri puta bila u braku, a sad je šokirala brojne kad je otkrila da je u vezi s 29-godišnjim glumcem

Kym Marsh i Samuel Thomas

 Instagram/

Glumica Kym Marsh (48), poznata po ulozi u seriji "Coronation Street", ovih je dana otkrila da ponovno ljubi, nakon što se prošle godine razvela od trećeg supruga. Svog je novog dečka ponosno pokazala na društvenim mrežama te tako otkrila da je riječ o Samuelu Thomasu (29). "Upoznala sam najboljeg muškarca ikad! Ponekad se najneočekivanije stvari dogode u najneočekivanije vrijeme", napisala je tada, a svog je dečka, koji je isto godište kao i njezin sin David, opisala kao svoju srodnu dušu.

Tko je Kym Marsh?

Kym Marsh engleska je glumica koja se proslavila kao glazbenica. Kym se 2001. godine pridružila bendu Hear‘Say, a godinu dana kasnije je napustila bend i započela svoju solo karijeru. Prvi album, "Standing Tall", objavila je 2003. godine, a nakon objave albuma počela se baviti glumom.

Od 2006. do 2019. godine je igrala ulogu Michelle Connor u sapunici "Coronation Street". Za ovu je ulogu osvojila nagradu na British Soap Awards u kategoriji najbolje ženske dramatične izvedbe.

Tijekom snimanja serije je, 2010. godine, sudjelovala i u reality emisiji "Popstar to Operastar", gdje je završila na četvrtom mjestu. Prije četiri godine je dobila posao voditeljice emisije "Morning Live".

Marsh je 2022. godine sudjelovala u popularnom natjecanju "Strictly Come Dancing" te je ušla među top 5 natjecatelja.

U braku je bila tri puta

Kym je već nekoliko puta bila u centru pozornosti zbog burnog ljubavnog života. Tri puta je bila u braku, a troje djece je dobila s dva muškarca.

Glumica je 1994. godine upoznala graditelja Davea Cunliffea, s kojim u vezi bila sve do 1999. godine. Iako se nikada nisu vjenčali, zajedno su dobili dvoje djece - Davida i Emilie.

Njezin prvi suprug bio je glumac Jack Ryder. Upoznali su se 2001. godine, a vjenčali samo godinu dana nakon. Razveli su se u kolovozu 2009. godine.

Marsh se 2012. godine vjenčala s glumcem Jamiejem Lomasom. Bivši supružnici su vezu započeli 2008. godine, a godinu dana nakon je Kym ostala trudna. Nažalost, dijete su izgubili odmah nakon poroda. Potom su 2011. godine dobili kćer Polly, a 2012. su se vjenčali. Par je prekinuo 2013. godine, a službeno su se razveli 2014. Prije nego što je razvod između nje i Jamieja bio finaliziran, Kym je bila u vezi s Oliverom Mellorom. Par je planirao vjenčanje, ali su ipak prekinuli. Nakon razvoda s Jamiejem, bila je u vezi s osobnim trenerom Danom Hopperom, s kojim je prekinula 2015. godine.

Glumica se 2021. godine vjenčala za Scotta Ratcliffa, ali su se razveli nakon nešto više od godinu dana. Razlog je bio taj što su oboje bili previše zaposleni te su provodili previše vremena odvojeni.

Nakon razvoda ponovno ljubi

Novog dečka Samuela je Kym upoznala 2022. godine kada su zajedno radili na mjuziklu "101 Dalmatians: The Musical". Ovih su dana javno objavili da su u vezi, a ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

O njihovoj se vezi za Mirror oglasio i izvor blizak paru. "Sve je počelo kao prijateljstvo, ali je to ubrzo preraslo u nešto više. Kym je sigurna da je ova veza prava stvar i govori svima koji žele slušati da je ponovno zaljubljena", rekao je izvor.

Samuel je inače također glumac, ali se bavi i pjevanjem te radi kao vokalni trener. Od 2013. do 2016. godine je pohađao Akademiju dramske umjetnosti Mountview u Londonu, a od tada je glumio u brojnim predstavama diljem Britanije. Tako je dobio i ulogu u mjuziklu u kojem glumi i Kym.

Za svoje je uloge dobio i prestižne nagradu. Tako je 2017. osvojio nagradu Stage Debut za najboljeg glumca u mjuziklu, za predstavu "Allegro".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 09:37